Often Imitated, Never Duplicated. Exclusive & Different. Exclusive and Different
Maroochydore Makeover
FOR THE newly refurbished office suites in this existing building on the Sunshine Coast, it was essential that compliant wheelchair access was also incorporated. For this clever design, one of the existing front car parking spaces was used to create a lift lobby rather than intrude into the offices themselves. This also had the advantage of providing a common point of entry for all the offices.

The single opening two level ElfoLift installed into this project also included motorised automatic door openers and closers to assist all users of the lift. With a clean and modern selection of finishes from our standard selections range, the lift looks great as well as adding that extra bit of convenience.

Or

Subscribe for Updates